Yogales informatie

Wat we doen tijdens de les is afwisselend, maar bestaat wel uit een aantal vaste ingrediënten: dans, delen, yoga oefeningen (asana's), ademhalingsoefeningen (pranayama), spel, massage, meditatie, visualisatie en iets creatiefs. Ik geef zoveel mogelijk intuïtief les, maar baseer de les wel op een thema. Daarnaast kijk ik naar de behoefte in het moment. De inhoud van de lessen voor tieners en voor kinderen verschillen wel van elkaar. Bij de Tiener yoga gaan we al meer richting asana's met wat meer uitdaging.

Tiener Yoga (11 - 15 jr.)

Als je te oud bent voor kinder yoga, maar nog een beetje te jong voor yoga voor volwassenen, is tiener yoga iets voor jou. Als tiener ben je geestelijk enorm in de groei. Je hebt daarom te maken met allerlei snel wisselende gevoelens, zoals verdriet, plezier, boosheid en vooral veel onzekerheid. Tiener yoga, speciaal voor jongens en meisjes van 11 tot en met 15 jaar kan je helpen om daar wat makkelijker mee om te gaan. Bovendien wordt je lijf er sterk en soepel van en wie wil dat nu niet?

Tiener Yoga geef ik in samenwerking met de Yoga Tempel in Haarlem. Daar hebben we een prachtige ruimte ter beschikking!

Lees meer informatie over mijn Tiener Yoga lessen en wat je daar kan verwachten op de Tiener Yoga pagina

Kinder yoga (4 - 10 jr.)

Kinder yoga is een combinatie van muziek, dansen, spel, bewegen, uiten, massage, ontspannen en creeëren! We beginnen in een kring met ontspannen, praten en luisteren naar elkaar. Er komen spelenderwijs yoga houdingen (asana's) aan bod op thema, voornamelijk dieren.

Tot 2019 gaf ik kinderyoga in mijn eigen ruimte. Sindsdien is dat verschoven naar meer lessen op lokatie bij BSO's, scholen en kinderdagverblijven.

Meer informatie over de kinder yoga les inhoud lees je op de Kinder yoga pagina

Workshops voor BSO's, scholen en kinderdagverblijven

Voor BSO's, scholen en kinderdagverblijven verzorg ik workshops en/of lesblokken. De workshops kunnen opgebouwd zijn uit een aantal lessen waarbij de kinderen kennis kunnen maken met yoga, meditatie, ontspanning, dans, muziek, massage en spel.

Lees er meer over op de lesaanbod pagina

Neem bij interesse of eventuele vragen mbt speciale wensen contact op met mij op via info@yogaschaap.nl

/thumbs/600×600/pages/2020/10/ys-6.jpg